Noticies Germobles

Noticies sobre les ultimes tendencies, ofertes i novetats de Germobles

Dormitoris, cadires i mobles de menjador casadesús

 

Casadesús es dedica al disseny, fabricació i comercialització de sofàs, butaques i més recentment mobiliari en general Fundada el 1973 per Jaume Casadesús, sota el nom de Cycsa, ha estat sempre entre les primeres firmes de mobiliari espanyol de disseny.


En el seu inici la producció es va basar principalment en moble entapissat, col · leccions com Don (1981 Isern i Gemma Bernal) o New York (1992 Nancy Robbins) formen part ja dels clàssics dins del món del disseny. En els últims anys Casadesús ha ampliat la seva oferta de producte, dormitoris, cadires i mobles de menjador, convertint-se en una marca de referència a nivell nacional tant per la qualitat com pel disseny dels seus col · leccions.


Aquest desenvolupament s'ha dut a terme ampliant la xarxa de col · laboradors externs, amb reconeguts noms com Giancarlo Vegni, Gianfranco Gualtierotti Marcus Ferreira i Carles Ferruz. Això ha permès a Casadesús iniciar un procés de internacionalitzar que l'ha portat a implementar en països com: Itàlia, Estats Units, Emirats Àrabs, Thailanda i Taiwan entre altres.


El nou i ampliat catàleg està enfocat tant al mercat de la Llar com a Contraure Instal · lacions com: Essex Resturant a Nova York, Park Inn Hotel a Aràbia Saudita o els salons Vip Spanair donen testimoni.

 

Mobles de Jardí Germobles